Landelijke actieweek // National actionweek

In de week van 24 tot 28 september vindt de landelijke actieweek van WOinActie plaats. Aan verschillende universiteiten worden dan colleges in de buitenlucht gegeven om aandacht te vragen voor de overvolle colleges, het gebrek aan investeringen en de almaar toenemende werkdruk. Hieronder staan de de contactgegevens per universiteit.
View this page in English here

- Maastricht University: m In maastricht is het te kort dag om gezamenlijk naar buiten te gaan, maar een aantal collega's hebben al aangegeven op eigen iniatief college buiten te willen geven. Om solidariteit met de actie te tonen is er de mogelijkheid om een rood vierkant op te spelden in de week van 24-28 september. Verder kan je ook in werkgroepen/college aandacht te besteden aan de de achtergronden van de acties in Nederland. Het College van Bestuur van Maastricht staat ook achter deze actie. Per mail kunt u contact opnemen met woinactiemaastricht@maastrichtuniversity.nl

- Radboud Universiteit: medewerkers die een college in de buitenlucht willen geven kunnen per e-mail contact opnemen met Willem Halffman.

- Universiteit van Amsterdam: Het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam heeft reeds aangegeven de openluchtcolleges te willen faciliteren. Geef je in de week van 24 t/m 28 september college en wil je meedoen? Je kunt je aanmelden via dit formulier.

- Universiteit Utrecht: medewerkers die een college in de buitenlucht willen geven kunnen een e-mail sturen naar woinactieutrecht@gmail.com.

- Vrije Universiteit: Het College van Bestuur van de VU heeft reeds aangegeven de openluchtcolleges (VU campusplein) te willen faciliteren. Geef je in de week van 24 t/m 28 september college en wil je meedoen? Je kunt je aanmelden via dit formulier

- Wageningen Universiteit: medewerkers die een college in de buitenlucht willen geven kunnen per e-mail contact opnemen met Bram Buscher.

- Aanvullingen volgen.